CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, June 7, 2011

BibiR memaNg ManiS!~

Hello!
hEllo!
heLlo!
helLo!
hellO!


How long I'm not storryMorry here kan!
toDay my finger is very the tergediks-gediks nak update ENTRY BARU!
[Mo0d public SpeAking nih!]

ok aku tak da la nak cerita sangat tentang hal 'PERIBADI' nih.. tapi nak jugak.. gediks la katakan.. haha..

ok so now I'm begin with[cakap MELAYU bleh tak? bahasa jiwa bangsa]
ok0k.. mula-mula aku nak start dengan cerita kawan-kawan sealirang dan searus dengan aku ni.. pendek kata boleh dikatakan sehidup semati lah! haha.. aku ada kawan yang sangat aku rapat iaitu Noraziana Binti Manap dan Hafizatul Farhana Binti Zakaria. Dengar pelik kan. aku SEKOQ je kawan baik nak mampos ngan dua orang gadis? tapi kami memang searus dan sekapai..


aku memang tak tahu dah nak ceria apa lagi pasai diorang ni.. tapi kalo korang kenai kami tiga orang ni sapa.. konfim hidup KALIAN semua tak kan bosan.. tobat gelak separuh nyawa..


aku ada buat video untuk kami tiga.. nak tengok ke? aish! xpayah la.. malu.. sungguh nak tengok?? esh! jangan paksa.. hmm tengok je lah.. hahaha


video

malu lah! tapi tunjuk jugak kan.. sapa suro! haha.. tapi tengok la kalau tak malu.. eh!!! jangan malu-malu...
[macam paria dah aku berceloteh].

ok tak video tu? ala-ala retis x?? ahahah

nak lagi tak gambar kami bertiga.. ok la.. letak je la kalau tanya pun korang bukan nak jawab sebab ape yg aku letak kat sini.. korang baca and tengok je kan.. haha jangan lupe komen der!

gambar desktop aku!
Azieana dengan style yang slamber nenek~

Alamak..Qid termasok.. takpe2~


tengah menulis apa yang cikgu BM and BI tak pernah ajar~

Farhana ngek!

the flower is for me.. ~

ok now i'll will take it from your hands~ hek!!


MEDIA!! jangan buat gosip ok!

ikot suka aku laa~


amacam? style x? haha~


aku tak makan suma ok! tp terpaksa.. -_-


RAJA NENAS!~




anak Pak Ya ngan Pak Manap~


ni lah kami!!!!

ok.. setakat ni dulu pertemuan kita.. janganlah kau menganggap yang pertemuan ini adalah yang terakhir! KERANA!!!!! aku akan update lagi lepas ni. hahah

yang tulus ikhlas dari hati ke mata anda...




Citer BEST!